Durf je te snoeien om te groeien?

Goed dat je de informatie op deze website leest.
De kans is groot dat je nu nadenkt over
jouw werk en jouw loopbaan.
Doe je nog steeds de dingen die je leuk vindt?

Wat wil je over 10 jaar bereikt hebben?
Hoe ga je om met werkdruk?
Hoe ga je om met die nieuwe cultuur in de organisatie?

Er zijn talloze vragen die je kunt hebben over werk en loopbaan. Niet alleen in tijden dat de wereld om jou heen verandert, maar ook als jij verandert. Als jouw ideeën en wensen over werk veranderen. Dat kan heel veel aanleidingen hebben. Soms is het dan goed om daar met ‘een buitenstaander’ over te praten. Met iemand zoals ik dus, een coach.

Jouw ontwikkelvraag staat centraal
Het begint met het scherp krijgen van jouw ontwikkelvraag. Als we dat helder hebben dan is het traject dat volgt maatwerk. Iedere ontwikkelvraag is namelijk persoonlijk. Door mijn achtergrond en opleidingen beschik ik over een breed aantal ‘instrumenten’ die ik kan inzetten om jou in beweging te krijgen.

Overzicht creëren
Ik help je met ordenen, met overzicht creëren in jouw gedachten en gevoelens. Maar ik relateer ook aan de organisatie waarin je werkt. Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende zet ik ook in als coach. Samen met mijn bedrijfskundige achtergrond werk ik vanuit de driehoek coach – leidinggevende – bedrijfskundige. Een ontwikkeltraject met een coach moet tot echte resultaten leiden, die houdbaar zijn en waar je echt mee vooruit kunt.

Reken erop dat er gemiddeld genomen 6 bijeenkomsten van 1,5 uur nodig zijn. Tussen elke bijeenkomst zitten tussenpozen van 2 tot 3 weken. Dit is nodig om de inzichten te laten bezinken en te toetsen in de praktijk.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor tarieven en voorwaarden.