Ben jij langer houdbaar dan wijn?

Over Agnes

Een oprecht mensen-mens.
Met bijna 30 jaar werkervaring in de financiële wereld als leidinggevende en coach als basis.
Transities begeleiden is waar ze energie van krijgt.
Daarom zet ze de ervaring nu ook in voor andere organisaties die in beweging zijn.

Agnes is ook een echte wijn- en kookfanaat.
Mateloos geïnteresseerd in smaakcombinaties van wijn met gerechten.
Haar persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil.
Alle zintuigen staan ‘aan’.  

Agnes: “In de tijd waarin we leven is het noodzakelijk dat we onszelf blijven ontwikkelen. Vandaar ook mijn vraag ‘Ben jij langer houdbaar dan wijn?’ Baanzekerheid is een begrip dat achter ons ligt. Werkzekerheid – in welke vorm dan ook – is een begrip dat beter bij deze tijd past, maar dat vereist wel dat je met je ontwikkeling aan de slag gaat én blijft. Met jouw eigen ontwikkeling bezig zijn is niet iets dat je naast je werk doet of als het noodgedwongen is, maar zie ik als onderdeel van het dagelijks werk.

Ik sta bekend om mijn no-nonsense houding, scherpe vragen en tegelijkertijd ook om de wijze waarop ik mensen op hun gemak weet te stellen. Ik ben analytisch sterk, kan snel tot de kern komen, snap het politieke spel binnen organisaties maar ben ook hands-on. Met mijn positieve energie en enthousiasme creëer ik beweging.

Ik geloof in positief denken en de wet van de aantrekkingskracht. Als je iets wilt bereiken, dan kun je daar zelf een positieve invloed op uitoefenen. Je bent zelf de regisseur van je eigen leven.”

Achtergrond

  • MSc Bedrijfskunde (Radboud Management Academy)
  • Stir Erkend Coach (School voor Coaching)
  • NLP Master Practitioner gecertificeerd (The Leadership Factory)
  • Gastronoom – Sommelier WSET Level 3 (Academie voor Gastronomie)